Tjäna pengar på att spela mobilspel

Spelutvecklare tjänar mycket pengar genom mobilspelen, bland annat genom reklam, mindre avgifter för spelet, eller genom att spelare betalar för särskilda förmåner. Men i vissa appar eller mobilspel kan även du få ut en del av vinsten.

I den här artikeln kommer vi redogöra för hur du kan tjäna pengar på att spela mobilspel. Vi kommer bland annat att behandla följande frågor:

  • Vilka mobilspel betalar pengar?
  • Hur ska du välja bland mobilspelen som betalar pengar?
  • Kan du tjäna pengar på mobilspel på ett säkert sätt?

Mobilspel som betalar spelare

Det finns oändligt med mobilspel på marknaden, och det innebär att det även finns otroligt många alternativ som betalar sina spelare. Dock är de vi listar nedan några av de mest populära, roliga eller mångsidiga, så de kan vara bra att kolla in i första hand.

Tjäna pengar på att spela mobilspel
Visst är det häftigt att du kan tjäna pengar på mobilspel?

Solitaire Cube

På Solitaire Cube kan du tjäna pengar genom att spela solitaire mot andra medspelare världen över, genom att göra en liten insättning. Du kan delta i turneringar eller matcher och vinna stora priser, eller öva inför nästa tillfälle på egen hand.

Det finns inga utbetalningsgränser, utan om du vinner pengar får du ta ut dem när du vill, vilket du gör enkelt via PayPal.

Quiz Rewards

Det finns även ett mobilspel med frågesport som huvudsakliga fokus. På Quiz Rewards kan du spela mot motståndare från världen över i frågesporter inom 16 olika kategorier. Några av dem är:

  • Filmer
  • Sport
  • Historia
  • Allmänbildning.

Flera spelare kan vinna på samma omgång, och samtliga får du belöningar. Belöningarna kan du sedan få ut i form av presentkort på bland annat Google Play store eller Amazon.

MyPoints

Ett annat mobilspel du kan använda för att tjäna pengar är MyPoints. Det är en välkänd app som erbjuder olika belöningar om du fyller i undersökningar, spelar roliga spel och tittar på videor. Om du handlar i en av MyPoints samarbetspartners butiker kan du även få uppåt 40 % tillbaka i poäng, vilka du sedan kan omvandla till utbetalningar.

Du kan ta ut alla poäng du sparar ihop via PayPal eller olika presentkort. Dessutom kan du använda poängen till ditt United Mileage Plus, så att din nästa resa blir lite billigare.

Bananatic

Vårt sista tips på roliga mobilspel i vilka du kan tjäna pengar är Bananatic. Det är en app som erbjuder många olika gratisspel som du kan testa och recensera för att få poäng.

Poängen du tjänar ihop kan du byta ut mot Paysafecard, andra spel eller presentkort. Zalando är ett av alternativen, vilket är perfekt om du vill få ut gratis kläder eller accessoarer hellre än småpengar.

Tips och varningar angående att tjäna pengar på att spela mobilspel

Till sist vill vi även tipsa om att välja ett mobilspel som erbjuder utbetalningar via PayPal, presentkort eller andra smidiga betalningsmetoder. Du ska aldrig behöva lämna ut dina bankuppgifter, och du ska inte heller behöva bli lurad på så sätt att du inte kan ta ut dina välförtjänta pengar.

Om du spelar från Sverige vill vi varna om att välja ett mobilspel som endast betalar via utländska presentkort. Välj istället ett med betalningsmetoder som du vet att du kan använda utan problem.

Ett annat tips är att du bör välja ett mobilspel som på ett tydligt sätt förklarar vilka villkor som gäller. Du ska i förväg få veta vad spelet betalar och hur du kan få dina pengar. Dessutom måste du se till att spelet inte tar bort eller ogiltigförklarar dina intjänade poäng eller pengar om du är inaktiv under vissa perioder.

Kort sagt är det viktigt att du är försiktig och väljer ett mobilspel som verkar tillförlitligt och tryggt. Det bör även ha ett brett utbud på spel så att du slipper bli uttråkad. Men i övrigt är det bara att spela på och njuta av belöningarna som spelet ger.

Skulle du vara mer intresserad av mobil- och datorspel där man kan tjäna pengar rekommenderar vi er att läsa på spelbloggen.se

Betygsätt din upplevelse
0 / 5 4.25